E-learning Afspraken maken met je kinderen – Tischa Neve
Meer rust in huis door samenwerking en blijvende afspraken

In deze online training leer je wat je kunt doen om kinderen (weer) beter te laten luisteren, zonder dat je het gevoel hebt als een politieagent in de rondte te rennen. Het zorgt voor meer samenwerking binnen je gezin. Je gaat actief aan de slag, krijgt veel heldere en laagdrempelige uitleg en natuurlijk tips en handvatten.

Herken jij dit ook?
– Het loopt thuis niet zo soepel als je zou willen
– Je rent als een politieagent in de rondte
– Kinderen die lekker meewerken en doen wat je vraagt ken je alleen uit verhalen van andere ouders

En wil je graag:
– Dat je kinderen beter luisteren en meewerken?
– Meer samenwerking in je gezin?
– Afspraken die nagekomen worden?
– Minder als politieagent in de rondte lopen?
– Meer rust in huis?
– Een blijer gezin?

Rust en gezelligheid in huis valt of staat met het maken van goede afspraken binnen je gezin. En het nakomen daarvan…. Klinkt simpel, maar in de praktijk is dat lang niet altijd zo makkelijk. “Hoe wordt afspraken maken leuk? Hoe krijg je je kind zover dat het meewerkt? En waarom is het eigenlijk zo belangrijk?”

In deze cursus staan we stil bij de basisprincipes van effectief afspraken maken met kinderen. Je leert wat je kunt doen om kinderen (weer) beter te laten luisteren, zonder dat je het gevoel hebt als een politieagent in de rondte te rennen. Het zorgt voor meer samenwerking binnen je gezin.

Op een heldere en duidelijke manier samen met kinderen afspraken maken vergroot het zelfvertrouwen, het gevoel van veiligheid en het helpt kinderen zelfstandiger te worden. En het maakt met elkaar in een huis leven nog gezelliger! Wie wil dat nou niet?


 

Over de trainer:
Tischa Neve is kinderpsycholoog, en opvoedkundige, moeder van Dim en pleegmoeder. Sinds het opvoedtv-programma Schatjes (2006) waarin zij ouders met opvoedproblemen coachte, richt zij zich op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. Tischa heeft meerdere boeken over opvoeding geschreven, maakte al vele online cursussen, geeft skypeconsulten en lezingen en workshops.
Maak eerst een account aan om volledige toegang tot deze site te krijgen. Na het aanmaken van een nieuwe account, en na betaling via iDeal krijg je toegang tot de betreffende e-learning.